Prosjekt snekkerbu :D

Hei :)

Dere har kanskje fått med dere at jeg har skrevet at jeg skal legge gulv på loftet i flere måneder? Men har dere sett bevis? Nei planen min var på en måte å vente til jeg var helt ferdig. Men jeg er så stolt av det jeg har fått til, med litt hjelp av pappa, at jeg rett å slett må dele noen bilder. Jeg hadde aldri trodd eller sett for meg at jeg skulle få til å legge gulv på et loftet. Mye jobb, slit og vanskelig arbeidsforhold har det vært. Men resultatene nærmer seg og det er bare de siste platene på sidene som skal legges. Jeg har fått opp kappesaga mi, høvelbenken og en hylle :)

Slik så det ut før. Ganske standard loft.
IMG_4383.JPG
IMG_4382.JPG
IMG_4379.JPG
IMG_4384.JPG
Med en leilighet på 70 kvm med 2 soverom, så burde jeg ikke klage på plassmangel. Jeg bor til og med aleine, eller sammen med verdens søteste pus, Bella. Men etterhvert som man har bodd seg inn, så dukker det stadig opp ting og tang man trenger til alle forskjellig anledninger osv. Så litt ekstra plass det til lille rasket som lager rot er vel noe alle drømmer om. Så jeg fikk tak i en brukt loftstrapp og fikk satt opp denne, eller rettere sagt pappa og min bror satte den opp. Også kom pappa med den geniale ideen at jeg kunne få lys der oppe, stikkkontaker og flytte sager og verktøy opp. Så slik startet min drøm om mitt hobbyrom eller snekkerbu som jeg kaller den.

Slik ser det ut nå :)
Jeg fikk lagt en rad til med sponplater i går kveld :)

IMG_6275.JPG
IMG_6278.JPG
IMG_6277.JPG
IMG_7628.JPG
IMG_7421.JPG
Ser det ikke bra ut? Jeg er utrolig fornøyd, og det er så deilig å ha et rom hvor jeg kan kappe, male, hamre, beise osv. og slippe alt av støv og lukt nede i leilighten. Og selvfølgelig et rom hvor jeg kan oppbevare ting og tang.
Planen er å bygge et rom på midten som jeg skal isolere og ha varmeovn inni. Jeg er jo helt avhengig av å ha et rom hvor jeg kan kappe hele tiden, for det er jo så gøy :) Kanskje ikke alle jenters drøm, men wow det er virkelig min. Men først skal jeg bli ferdig med hele gulvet. Digger virkelig snekkerbua mi, og det er gøy å være der oppe å skape, designe og lage nye byggeprosjekter :)

Ønsker alle en fortsatt nydelig torsdag i det fantastisk fine været. Tenkte det var gøy å dele litt bilder fra lofts prosjektet mitt og fortelle litt om planene der :)
Nå skal jeg på skolen en tur, vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar