Prosjekt teppe går fremover

Hei og god morgen :D
På grunn av mye stress og styr med alt bolig greiene jeg har holdt på med, så har det blitt lite tid til strikking. Teppet har blitt mye større og det er ikke så lenge til jeg er ferdig<3 Det blir så utrolig lekkert og jeg virkelig elsker at jeg bestemte meg for å lage striper. Genialt å bryte opp med striper i forskjellige farger og tykkelser, da blir det mer liv i tappet. Kan ikke si at jeg gleder meg til å feste tråder men, for ja det blir jo tusen tråder :P Jeg vurderer å hekle en grå kant rundt hele på slutten, hva tror dere om det? Jeg må tenke litt på det før jeg bestemmer meg helt :)

img_3846.jpeg
img_3868.jpeg
img_3874.jpeg
img_3871.jpeg
img_3875.jpeg
Oppskrift på dette kommer også, jeg skal sette meg ned i helga, for nå begynner hverdagene mine igjen å bli normale :) Har et kontraksmøte i dag, i morgen og på mandag så er jeg ferdig for denne gangen :) Akkurat nå har jeg satt alt av pakke og rydde på vent, jeg trengte et avbrekk for å bygge og kose meg litt og det har virkelig hjulpet :D Så får vi se hva neste uke bringer, kanskje jeg glimter til å starter å pakke? Det er mye som skal pakkes men det er også en stund til jeg skal flytte så det er ikke noe stress. Nå skal jeg senke skuldrene, nyte hver dag og fortsette å dele min hobby med dere og selvfølgelig blir dere med på flytte prosessen :D

Nyt dagen og tenk, det er bare en dag til helg :D

Del:

Legg igjen en kommentar