Prosjektet som ikke er ferdig

Hei og god lørdag :)

Alle har vel et prosjekt eller to som ikke er ferdig ennå? Oftest skyldes det penger og det er også det som stopper dette prosjektet. Jeg var kanskje en smule ivrig på å begynne på dette prosjektet, men kanskje det var også dette som måtte til for at jeg skulle planlegge og få det som jeg vil ;) Jeg har tegnet ny løsning på kjøkkenet og tenkte å vise et par bilder av hvordan det ser ut nå. For planen er jo å få det ferdig, men det er et stort og dyrt prosjekt som må vente litt :) Det er uansett gøy å vise frem planene mine og dele det med dere :)

thumb_dsc_4174_1024
thumb_dsc_4171_1024
thumb_dsc_4170_1024
thumb_dsc_4172_1024
thumb_dsc_4173_1024
img_6342.jpg
img_6351.jpg
(
ikke et strøkent kjøkken heller, men det er så uferdig uansett ;) )

Hva tror dere? Planen er å flytte vaskerommet opp til den ene delen av det gamle kjøkkenet, slik at leieboeren nede kan ha sitt eget vaskerom :) Seiere i dag skal jeg jobbe videre med nattbord nr to og et annet spennende juleprosjekt. Dette blir et DIY prosjekt, for nå synes jeg det er på tide med et lite prosjekt dere kan gjøre også ;)
Vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar