Puff med oppbevaring – mitt design

Hallo :D Jeg er så glaaad, puffen er ferdig og den ble så råååstilig <3 Shit skal jeg virkelig gi den et nytt hjem? Neida det skal bli en glede at den skal få et nytt hjem. Den fortjener å skinne <3

Men jeg lar bildene tale for seg selv :D Fantastisk gøy og spennende å lage og designe en puff fra noen tanker jeg hadde i hode. Takk til min kollega for oppdraget og for at hun stolte helt på meg når jeg slo meg løs :D Og oppskrift og fremgangsmåten på denne puffen kommer i løpet av uka håper jeg :) Mange lurer sikker på hvor dyr denne var å lage, og med alt kom det på 1100 for materialer. Puffen er 90 cm lang, 40 cm bred og  40 cm høy, så jeg synes virkelig ikke det var dyrt. For den er jo så lekker og elegant, og ikke mins praktisk <3

IMG_1549.JPG
IMG_1550.JPG
IMG_1546.JPG
IMG_1551.JPG

IMG_1540.JPG
IMG_1541.JPG
Hva synes du? ÆÆÆ jeg er så stolt og ky, tenk at jeg har laget den der? Merker at det å designe møbler er noe som er fantastisk gøy og jeg er opptatt av at alle detaljer skal være perfekt :) Gleder meg allerede til neste puff jeg skal lage jeg  :D Men nå skal jeg komme meg opp av sofaen, må vaske gulv og male lister. Blir ikke ferdig om jeg ikke gjør noe :) Nyt søndagskvelden alle sammen <3 På Instagram siden min – mittlilleprosjekt – kan dere se en video av puffen :D

Oppskirft og fremgangsmåte del 1 –HER–> og del 2 –HER–>

Del:

Legg igjen en kommentar