Puffen er nesten ferdig

Hei og god kveld i stua ;) Håper alle har hatt en super uke og ser frem til helg :)
Denne uka  har jeg jobbet med en puff til ei venninne jeg jobber med. Hun ønsket seg en ganske stor og dyp puff som kunne romme litt puter og tepper til stua. Når jeg var på Stoff&stil tidligere i sommer falt pladask for et grått stoff jeg fant og dannet meg raskt et bilde av hvordan puffen kunne se ut.
Jeg har ikke blitt helt ferdig ennå, mangler å få ferdig innsiden og feste lokket, men ellers ser den helt fantastisk ut. Nå håper jeg dere gleder dere til oppskrift på denne, for wow den ble så lekker at jeg nesten ikke vil selge den :P hahah

IMG_1507.JPG
IMG_1499.JPG
IMG_1481.JPG
IMG_1510.JPG
IMG_1508.JPG
IMG_1511.JPG
IMG_1509.JPG
IMG_1505.JPG
Ble den ikke råfin? Jeg synes nesten det er den fineste puffen jeg har laget <3 Nå gleder jeg meg til å få den ferdig så den kan få flytte inn i et nytt hjem og glede sine eiere :D Dette ser sikkert litt komplisert og vanskelig ut, men denne puffen er faktisk enklere å lage enn den første jeg laget ;)

Nå skal jeg komme meg på trening, før innsiden av puffen skal males og jeg skal sove. I morgen er det både loppis og boligmesse i Skien :D Gleder meg. Etter det blir det å få ferdig alt i stua, for nå skal den endelig bli 100% ferdig, ikke 95% som den har vært i 2 mnd. Nyt kvelden <3 Og trykk på <3 om du liker innlegget.

Del:

Legg igjen en kommentar