Puffen er snart ferdig

Hei :)

Håper alle har hatt en strålende dag ? :) Formen min er litt bedre, så da er det bare å håpe på at den blir helt bra I dag har jeg fått jobbet litt mer på toppen på puffen og man kan nå se hvordan det ferdige resultatet ser ut. Det som mangler nå er en siste finpuss på toppen, feste stoffet under over alt, feste fast toppen og få på plass knapper :D Wow denne puffen ser virkelig lekker ut, og jeg tror nesten jeg må lage en slik variant selv :D

img_4033.jpeg
img_4029.jpeg
img_4030.jpeg
img_4025.jpeg
img_4026.jpeg
img_4024.jpeg
Ble den ikke bare helt nydelig? Jeg gleder meg til å vise frem når den er helt ferdig :) Jeg har forresten begynt å planlegge hva jeg skal ha og gjøre i de forskjellige rommene i det nye huset. Det er vel et tegn på at man gleder seg? Nå skal jeg inn på gjesterommet å ta bilde av senga der inne, den skal gis bort, for jeg har jo to gamle retro senger som blir med meg i nytt hus :D
ÅÅÅ som jeg gleder meg til å ta dere med på dette <3 Bygge gleden er tilbake for fullt <3

Del:

Legg igjen en kommentar