Reisverket på puffen er ferdig

Hei og god morgen :D

Etter 2 strøk med beis, tørking, pussing og montering så er endelig reisverket på puffen jeg bygger for en kunde ferdig :D Nå skal den bare stå å tørke noen dager før jeg tar den ned fra loftet. Toppen er neste prosjekt og denne gangen har jeg tenkt til å prøve meg på en ny metode som gjør at resultatet blir finere og minsker risikoen for at knappene kan ryke. Skal selvfølgelig teste ut dette nye prosjektet på en annen plate før jeg gjør det på toppen til puffen. Legger med noen bilder av det ferdige resultatet jeg :D
img_3629-1.jpeg
img_3628-1.jpeg
img_3948.jpeg
img_3950.jpeg
img_3954.jpeg
img_3957.jpeg
img_3956.jpeg
Blir ganske så stilig altså :D Og den fargen er utrolig fin og mer kald, enn drivved beisen er. Så mulig dette blir en ny favoritt fremover, vi får se :) Gleder meg til å vise frem plateprosjektet og se hva dere synes. Ha en strålende fredag <3

Del:

Legg igjen en kommentar