Riving på kjøkkenet

Hei og god lørdagskveld :D I dag har jeg virkelig løpt, fra jeg stod opp til nå. Deilig å ha mange planer, spesielt når været viser seg fra sin beste side :D Planen i dag var å dra på søpla med litt planker jeg har hatt liggende, derfor tenkte jeg som så i går kveld at jeg bare kunne rive ned panelet på veggene siden det uansett skal ned :P Haha sånn gikk nå det, og da dro jo det med seg riving av tapeten. Dette er ikke et prosjekt jeg skal fullføre med en gang, men siden jeg skal gi hele kjøkkenet en makeover er det deilig å være litt igang. Det er jo viktig at man finner roen og at man trives på kjøkkenet. Jeg har jo så mange planer her inne så det var egentlig bare å starte :D Så da kan jeg jo vise frem litt bilder og fortelle litt hva jeg har tenkt på med veggene :D

thumb_DSC_3561_1024
thumb_DSC_3557_1024
thumb_DSC_3558_1024
thumb_DSC_3559_1024
thumb_DSC_3560_1024
thumb_DSC_3555_1024
thumb_DSC_3556_1024
Det som er så gøy med å rive er at man finner ut hva som er bak veggene, og på tegningen jeg så på av huset, så var det en dør inn på kjøkkenet her. Og det kan man se ;) Så nå må denne veggen sparkles og pusses, for her tenkte jeg at jeg skulle teste ut den nye Jotun Lady Minerals malingen :D

jotun-lady-minerals-steg-for-steg
Bilde lånt fra Google. Vurdere veldig denne lekre fargen. Alle som kjenner meg vet jo at jeg er så utrolig glad i grå og jeg liker veldig godt å ha en kontrastvegg :D Nyt resten av kvelden jeg skal tilbringe den i hallen, slik at alt blir ferdig der :D I morgen skal jeg bygge et nytt møbel og fortsett på benken :D Jeg har shoppa inn så mye planker i dag

 

Del:

Legg igjen en kommentar