Rydding i boden

Hei og god morgen :)
I går startet jeg på prosjektet mitt i boden, og nå ser det rett å slett ikke ut på gjesterommet. Jeg måtte jo flytte ting overalt og det er litt kaos, men det som er planen her er å skape orden og system. Denne boden var faktisk det første rommet jeg pusset opp for 4,5 år siden og man kan vel si at smaken min har endret seg litt. Eller jeg elsker gulvbelegget jeg la, ja jeg la gulvbelegg. Det er ikke så vanskelig som man tror, og det finnes så utrolig mange fine og lekre. Tapeten på den ene veggen liker jeg også veldig godt, men den kommer jo aldri frem pga rotet. Så nå skal veggene og hyllene få en ny farge for å bli litt mer nøytrale. Så etter jobb i dag skal jeg hive meg rundt ;) Nye kasser skal inn for å sortere og utnytte plassen på best mulig måte, så dette blir helt fantastisk :D

img_3376.jpeg
img_3381.jpeg
img_3382.jpeg
img_3384.jpeg
img_3383.jpeg
img_3390.jpeg
img_3389.jpeg
Gleder meg til å vise frem hvordan det blir :D Ha en fin fin dag <3

Del:

2 comments

  1. Så deilig å få ryddet litt! Det trengs her også, men jeg finner ikke helt orket til å gjøre det. Kanskje jeg skal gjøre det til et nyttårsforsett? ;-)

    1. Ja ikke sant Elin :D Utrolig deilig det skal bli å finne det jeg leiter etter, for det gjør jeg aldri nå :P Ja det høres ut som en god plan, viktig å sette seg noen mål ;) Lykke til når du starter på din opprydding :D

Legg igjen en kommentar