Rydding i hagen :)

Så var tiden kommet for å hive seg over hagearbeidet i huset her, noe jeg ikke akkurat har sett frem til. Altså jeg er ikke en person som er født med grønne fingre og merket vel fort at det ikke ble hovedfokuset i år, men heller alt annet som må fikses her slik at det ser bra ut. Muren som går på terrassen er veldig stygg pga han eller de som bodde her ikke har fikset den riktig. Maling på mur er ofte ikke så smart, noe som resulterte i at det nå flasser av stygge flak og det ser ganske så halvveis ut. Så dette skal jeg fikse i løpet av høsten nå, slik at muren er fin til neste år. På baksiden av muren er det 2, eller 3 bedd som jeg ikke har gjort noe mer i år, mest for at jeg ville se hva som var plantet der. Her har det blitt regne ugressbeddet og jeg fant tilslutt ut at det beste kanskje bare er å fjerne alt for så å starte på nytt. Men det er også en mulighet å så gress der også lage noen høye og litt kule blomsterkasser. Jeg får se, nå er jeg iallefall igang med å få bort steinene rundt og i dag skal jeg se om jeg får tatt mesteparten av jorda bort. Men dette er virkelig tungt arbeid, så får se hvor mye jeg orker. Planen er også å få bygd litt i dag, jeg har 3 oppdrag fra folk som skal gjennomføres før jeg skal ta fatt på mine byggeprosjekter ;) God jeg ikke maler på soverommet, i kjelleren og holder på med kjøkkenet. Haha ferie livet altså ;) En uke igjen, så er det min tur til å vende snuta tilbake på jobb, det blir både godt og litt rart :D

img_5293.jpg
img_5291.jpg
img_5292.jpg

Hva tror dere? Blir greit å få startet litt på nytt igjen her :D Nyt sola i dag, jeg skal være ute så mye som mulig i dag, siden jeg har hørt rykter som at det snart kommer uvær. Ha en fin dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar