Så ble hallen hvit :)

Hei og god kveld :)

Noen som husker jeg malte gangen/hallen når jeg flyttet inn? Den var i en sandfarge og belysningen i rommet sørget for at det virket gult. Så gangen ble grå, og jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle male gangen igjen fordi det var så mye arbeid. Vel for et par uker siden tok jeg malekosten fatt og malte alt hvitt igjen :D Og ved hjelp av litt bengalakk har også metallet på skoskapet og garderoben blitt hvitt.Blir det ikke bra? selvfølgelig endel finpuss og lister igjen, men deilig å ha et rom som begynner å se litt ryddig og ferdig ut :D Nå må jeg kaste meg rundt å støvsuge og tørke litt støv før det er natta. Burde sett på regnskapet også siden det skal leveres i slutten av mai, så får prøve å rekke det også :) I morgen går ferden til Oslo igjen og andre uke i ny jobb, gleder meg :D

Del:

Legg igjen en kommentar