Sanking av gamle skatter

Hei :)
Håper alle har hatt en strålende helg så langt og er klare for å nyte den siste dagen ;) Sola har endelig tittet frem og selv om det er kaldt ute må jeg virkelig si at det er vakkert. Ordentlig norsk vinter <3. Jeg har tatt turen til Kragerø i helga og i går var vi nede i byen i et gammelt hus som skal rives. Det ble sanking av noen gamle dører, vinduer, 2 senger, nattbord, en stol og endel gamle krabbeteiner. Jeg vet ikke helt om mine foreldre var like gira på å måtte lagre og oppbevare dette, men de vet jo at det bare er for en kort periode ;) Til helga er det visning igjen på et super søtt hus, så det er bare å krysse fingrene for at det kanskje kan være noe :)

img_3493.jpeg
img_3501.jpeg
img_3494.jpeg
Nå håper jeg på litt lavere temperaturer, typ minus 5, slik at jeg kan jobbe litt på loftet ;) Jeg er så gira på å sette igang med et kult prosjekt med speil. Litt små DIY-prosjekter skal jeg også vise fremover. Det blir også endel male, sparkle, pusse prosjekter, for jeg må ha alt klart om det plutselig skal settes igang med visning og salg av leiligheten. Den som kjøper den skatten, får verdens beste leilighet <3
Nå skal jeg ta fatt og hjelpe til litt hjemme hos foreldrene mine, de er alltid så snille å stiller opp for meg så i dag er det min tur til å gjøre noe tilbake. Så det kan se ut til at det blir litt bygging og tapetsering :D

Del:

Legg igjen en kommentar