Sikringsskapet har fått maling

Hei :)

En bitte liten update på prosjekt sikringsskap :D Husker dere jeg spurte etter tips og råd? Jeg har brukt litt tid på å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre det, og hvordan jeg skulle få det til å se penest ut. For et par dager siden fant jeg frem malekosten og malte det hvitt. Forandringen var helt fantastisk og skapet skiller seg ikke så ut fra resten av gangen nå, og det var nettopp dette jeg ønsket. Selvfølgelig har jeg en liten søt plan for dette, slik at det kan brukes til noe smart, så det skal jeg fikse i dag etter at jeg kommer hjem fra jobb :D Så gled dere, for det kommer til å bli så kult ;)

img_3347.jpeg
img_3351.jpeg
img_3352.jpeg
Ser litt bedre ut nå? Noen som vil tippe hva jeg skal gjøre? Det er utrolig enkelt og et godt tips til deg som liker litt pynt :D

Ha en strålende dag <3

Del:

2 comments

  1. Hvilken maling har du brukt ? ?

    1. Hei Emilie :) Malte med denne, Lady Supreme Finish (bomull) :)

Legg igjen en kommentar