Sort vegg i stua

Hei :)

Dere husker helt sikkert at jeg pusset opp i stua og at jeg valgte å male den ene veggen sort. I går ble jeg endelig ferdig med å tette alle sprekker i lister og male over alle spikerhull. For en jobb, så nå er det bare å gå løs på resten. Flere byggeprosjeketer er også i tankene, så det er bare å glede seg :) Masse som skjer om dagen og i går bestemte den nye macen min seg for å klikke, så med min uflaks så må den på rep :( Men godt den gamle mursteinen fortsatt lever. Får jo litt panikk som blogger når macen ikke funker :P

Men jeg fikk knipset noen bilder av den sorte veggen som har fått på plass hylle og pynt. Norgesglasslampa har fått ny sort leding for å passe inn. Og hylleknektene fra Ikea har blitt lakket sorte. Viktig at alle detaljene er perfekte <3 ÅÅÅ som jeg digger den veggen, og effekten den gjør med å skjule selve tv og fremheve skjermen er fantastisk. Det skal selvfølgelig komme peis og skifer etterhvert, men det er viktig å ta en ting av gangen. Det koster å pusse opp :)

thumb_DSC_1426_1024
thumb_DSC_1431_1024
IMG_0936.JPG
IMG_0942.JPG
thumb_DSC_1435_1024
thumb_DSC_1439_1024
thumb_DSC_1444_1024
thumb_DSC_1446_1024

Ikke sant det ble fint? Jeg digger det, pynten og hylla satte prikken over i´en. Nå skal jeg se om jeg kan få kommet litt lengre, planen er å bli ferdig før jeg drar på tur, så da har jeg en uke på meg ;)

Ga ut mitt første nyhetsbrev på mandagen, så håper dere som har meldt dere på, gleder dere til den store nyheten skjer :D Det er ikke så lenge igjen, og jeg gleder meg veldig til å få det igang :D Nyt resten av kvelden, så blogges vi <3

Del:

5 comments

 1. Hei. Kjempe stilig vegg. Hvilken fargekode er det på malingen?

  1. Hei Tina :) Tusen takk, jeg skal sjekke akkurat hva koden er når jeg kommer hjem i kveld ;) For den er veldig fin :)

  2. Sånn da har jeg leita frem boksen ;) Jeg har malt veggen med Lady Finish 05 dempet sort. Fargekode 9938/S8500-N :) Håper det er noe til hjelp :D

 2. Tusen takk for svar :)
  Dempet sort er en veldig fin maling. Men jeg hadde håpet det var litt farge i den.
  Prøver å finne noe som kan matche Ikea sin «brunsvart», uten å måtte kjøpe 10 fargeprøver før jeg kommer fram til rette fargen.

  1. Bare hyggelig :) Ja det er den absolutt. Aha det er den fargen du er på jakt etter, du kan ikke låne en måler på en maleforetning? Vet det er mulig på Jernia :) Da kan du finne fargekoden, så slipper du å kjøpe mange malingsprøver ;) Kanskje det kan hjelpe. Lykke til :)

Legg igjen en kommentar