Spraymaling av flasker

Hei alle sammen :)
De siste dagene har jeg lekt meg med spraymaling, og noen flasker har fått en liten makeover :)

IMG_2881.JPG

Du trenger:
Spraymaling, jeg brukte Quick Spraylakk – hvit silkematt // papir // såpe // white sprit // jif skurekrem // skureklut

Slik gjør du:

1. Vask flaskene og fjern lim og etikett.

TIPS – fjerne etiketter:
Skyll flaskene i varmt vann, deretter legger du dem i et vannbad med såpe (varmt vann). La dem ligge til etikettene er løse. Etter dette vasket jeg flaskene mine med jif og skurte bort limet med en skureklut. Men på den ene flasken var det helt umulig å få bort limet, fikk så tips om rødsprit, plasterfjerner, sitron, whitesprit.
Siden jeg holdt på med dette på søndag, hadde jeg bare white sprit, men det funka som bare det :)

IMG_2833.JPG
Her er limet jeg sleit med å fjerne.

IMG_2756.JPG

2. Tørk godt over flaskene etter at limet og etikett er fjernet

IMG_2757.JPG

3. Tvinn sammen en liten papir bit og plasser den i flaske tuten, slik unngår du maling nedi flaska.

IMG_2759.JPG

4. Ta heller mange tynne lag med spraymaling (la tørke mellom slagene) enn for mye om gangen. Er du uheldig å ta for mye på, slik at det begynner å renne, la flaska tørke og puss over med et pussepapir dagen etter. Spray et tynt lag på utsiden, slik at laget blir jevnt rundt hele flaska.

IMG_2760.JPG

5. Husk godt med papir under (dekk et stort område rundt ), spraymaling griser endel.

IMG_2763.JPG

IMG_2761.JPG

IMG_2762.JPG

6. Når flaskene er tørre kan du pynte dem opp. Jeg har valgt å pynte de store flaskene mine med noen kunstige blomster fra Plantasjen.

IMG_2900.JPG

IMG_2901.JPG

IMG_2881.JPG

Hva synes du? Kult og fantastisk enkelt, ikke sant? Digger at jeg har fått litt ny fresh pynt i leiligheten.
Anbefaler alle å prøve spraymaling, om du ikke har gjort det før :)

God natt :)

Del:

Legg igjen en kommentar