Spraymaling av lysestaker

Hei og god kveld :)

Håper alle har hatt en fantastisk fin påske og har kommet seg trygt hjem :)
Jeg har som dere vet vært i Kragerø i påska, og før jeg skulle dra i dag tok jeg meg en liten runde rundt i huset og fant noen gamle lysestaker og en liten vase. Mamma ville gjerne kvitte seg med de, så da tenkte jeg at jeg måtte prøve å gi de en lite makeover med spraymaling :D

IMG_8675.JPG
Ble de ikke kule? Spraymaling er så genialt :D

Det du trenger er:
1. Noen vaser, lysestaker eller andre ting du ønsker å gi en makover
2. Spraymaling (mine er kjøpt på panduro)

Husk: Spraymalingen lukter og griser litt så gjør alltid dette ute

Slik gjør du:
Spray på et gjevnt lag med maling rundt hele og la det tørke. Ta heller mange lag med lite spraymaling en et lag med for mye. Så her er det bare å prøve seg frem og se hvor godt sprayen dekker :)

IMG_8657.JPG
IMG_8662.JPG


IMG_8670.JPG
IMG_8673.JPG
IMG_8672.JPG
Ble de ikke fine? Det er så fantastisk gøy at man med litt spraymaling kan skape et helt nytt utrykk. Raskt, enkelt og genialt. Og siden kobber er en farge som er populær nå så tenkte jeg det var perfekt å bryte litt opp med en slik farge også :)

Jeg har også rukket å bli ferdig med et hekle prosjekt som jeg har holdt på med i noen uker. Helt genialt å ta med seg hekletøy når man skal på besøk til folk, både sosial og får unna et prosjekt. Bedre blir det ikke :) Nå skal jeg komme meg i seng :) Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar