St. Pauls Blue på soverommet <3

Hei og god lørdag :)

Mange av dere har nok fått med dere at jeg har startet på prosjekt «pusse opp soverommet» igjen. Mye av grunnen til det, er at tapeten på vegene rett å slett var helt forferdelig dårlig og gammel, så det var uansett mye jobb å gjøre den fin. Jeg bestemte meg derfor for å rive den, men da delte den seg selvfølgelig, alt limet som nå henger fast på veggen må skrapes bort for hånd. Er det det man kaller en drittjobb? Det føles liksom som et evighetsprosjekt. Kanskje å sette ting litt på spissen, for det går faktisk fremover. Jeg er snart ferdig med halve rommet, skal prøve å få gjort en del i dag og i morgen. Så håper jeg at jeg blir ferdig. Jeg er så fornøyd med valget, fordi rommet har virkelig blitt mer lunt og koselig. Og man får faktisk lyst til å legge seg. Det beste av alt, er at den sykt kule kalkveggen bak senga skaper liv selv når de andre veggene er matte. Jeg elsker resultatet og gleder meg til jeg er ferdig :D

img_6190.jpg
img_6193.jpg
img_6189.jpg
img_6192.jpg
img_6199.jpg
img_6195.jpg
img_6198.jpg
Blir det ikke fint? Dette er et ganske stort soverom så jeg føler jeg tok en sjans når jeg valget matt maling, for det gjør jo at rommet virker mindre, men her synes jeg det er perfekt :D Fargen heter St. Pauls blue matt på veggene og St. Pauls blue kalkmaling på veggen bak senga :) Nyt resten av dagen <3 Jeg skal gå i fakkeltog og vise min støtte i kampen mot pels!

Del:

Legg igjen en kommentar