Stua er ferdig :D

Hellu :)

Endelig, jeg er ferdig :D Alle platene i stua og gangen er på plass :D En lang dag med mye kapping, innkjøp av flere plater og hardt arbeid så rakk jeg å få på plass alt. Men lister mangler jeg, haha så er ikke helt ferdig.

Møblene mine er pakket ut av plasten og pus hoppet opp i sofaen en med en gang. Ikke bare jeg som er glad for at dette oppussings prosjektet nærmer seg slutten :D Her er noen bilder av resultatet :D

IMG_0059.JPG

IMG_0044.JPG

IMG_0049.JPG

IMG_0056.JPG

IMG_0055.JPG

IMG_0054.JPG
IMG_0060.JPG
IMG_0052.JPG
Hva synes du? Jeg digger de nye veggene og synes de er så fine :D Nå gleder jeg meg til å style stua, for nå er den jo helt ny :) I morgen kommer tanta mi fra Oslo på besøk, så da blir det litt fri før jeg setter igang med listing. Ha en fortsatt nydelig kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar