Stua er snart ferdig

Hei og god søndag :)

Håper alle har hatt en nydelig helg så langt og at sola skinner hos dere også :) I går hadde jeg tidenes kuleste oppussings dag her hjemme, min beste venninne Renate var på besøk og vi hadde et filmteam som fulgte oss hele dagen. Wow for en kul opplevelse og så fantastisk gøy. Takk til det kule filmteamet som gjorde dagen min helt tipp topp, og var super flinke. Hva filmen skal brukes til kan jeg ikke si så mye om, men det er bare å glede seg til resultatet kommer.

Stua begynner endelig å ta form og jeg er snart ferdig med hele stua og har halve gangen igjen. Jeg elsker resultatet og gleder meg så til det blir ferdig :D. Her er noen bilder fra dagen i går og resultatet så langt.

IMG_9985.JPG
IMG_9984.JPG
IMG_9983.JPG
IMG_9995.JPG

IMG_9993.JPG

IMG_9994.JPG

IMG_0017.JPG
Tror jeg må få meg en slik lampe, for wow den lyser jo bare helt sykt bra :D

IMG_0021.JPG

IMG_0022.JPG

Fineste skapet jeg har laget <3

Ikke sant det blir bra? Wow jeg bare digger at de hvite veggene åpner opp hele stua :D Nå virker alt mye større og renere. Fantastisk gøy at man så enkelt kan skape et nytt utrykk. I dag blir det en fridag fra byggingen, relativt sliten også kan jeg jo ikke bråke for naboene hver dag. Dere kan tenke de var nysgjerrige, ble nesten litt flau av de jeg. For de skulle jo se hva som skjedde hele tiden, jaja er vel ikke så ofte det er et filmteam i bakgården :).
Nyt dagen, skal se om jeg kanskje setter igang med litt små prosjekter i kveld :D

Del:

Legg igjen en kommentar