Stua mi :D

Hei :) Håper det står bra til med alle sammen, jeg lever fortsatt. Beklager mitt fravær men jeg har jobbet iherdig med fiksing, rydding og styling av leiligheten de to siste dagene :) I dag har jeg hatt besøk av en journalist og en fotograf. Jeg er med på et veldig spennende prosjekt som jeg gleder meg til kommer ut :D Så siden jeg har fikset og ordnet her hjemme så synes jeg det måtte vises frem, så jeg knipset et par bilder før de kom :)
Tror ikke det har vært så ryddig her på lenge, fantastisk gøy å få stylet og fikset ting. Elsker hjemmet mitt
 <3

IMG_1568.JPG
IMG_1569.JPG
IMG_1575.JPG

Oppskrift og fremgangsmåte på bordet finner du –HER–>

Ovn er det neste som skal inn, så jeg kommer til å skrive et lite innlegg her og høre om noen har erfaringer med noen. Dumt det er så dyrt, men det er jo nødvendig nå som kuldegradene kommer. Jeg skal prøve å få på plass en skiferplate til helga. Kappe i skifer jeg liksom? haha ler litt jeg. Noen som vet hva man trenger? Meisel?

IMG_1570.JPG
ÅÅÅ denne kroken altså <3 Liker den så godt :D Teppet har jeg strikket og puffen som er under er den første puffen jeg laget for over et år siden. De siste dagene har det gått opp for meg at jeg faktisk nesten har bygget alle møblene mine selv, hvor kult er ikke det? Merker jeg er stolt og rørt over alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får fra dere , så tusen takk til alle dere som leser bloggen min :D

Oppskrift og fremgangsmåte på perlestrikk teppet –HER–>

Oppskrift og fremgangsmåte på puffen finner du –HER–>

IMG_1574.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte på konsollbordet — HER–>

IMG_1573.JPG
Kubbelysestakene er råstilige og kan brukes hele året. Lekker pynt rundt er alt som skal til og litt lys med friske farger :D

De er laget av drivved og norgesglass lokk –se hvordan her–>

Nå skal jeg skrive ned oppskriften på puffen før jeg hopper i seng. Mange nye prosjekter skal startes på og jeg har valgt å bli forhandler for noen. Følg med, jeg håper det er noe alle vi sette pris på :) Etter to dager med intens jobbing og lite søvn så er kroppen ganske sliten. Nyt resten av kvelden :D Og fantastisk gøy å høre at det er så mange som gleder seg til oppskrift av puffen. Det varmer og betyr så mye <3

Del:

2 comments

  1. Du har vel hørt det før, men jeg tar sjansen: Selvgjort er velgjort! Du har også mot til å sette i gang, da er du heldig! Det er nok det som mangler hos alle oss som ikke gjør det. Prestasjonsangst, kanskje? «Tenk om det ikke blir bra!» Det tipper jeg du aldri tenker! Lykke til videre! Jeg skal snart sage ut to fugler jeg har tegnet, i finer. De skal sitte på hver sin side av et kryss under mønet på uthuset vårt. Jeg er sikker på at det blir bra!

    1. Hei Bente :) Ja det har jeg hørt og det synes jeg stemmer ganske så godt :) Tusen takk så hyggelig å høre :) Ja tror det er det mange sliter med. Hihi jo tenkte det før, men det enkleste å overvinne frykten med er å hoppe i det :) Blir det ikke bra, så er det bare å gjøre det igjen! Wow så spennende og kreativt prosjekt. Må si jeg er imponert :D Masse lykke til og send meg gjerne bilde av det ferdige resultatet, for det hadde vært gøy å se :D

Legg igjen en kommentar