Taket er snart ferdig :)

Hei :)

I dag har jeg fått jobbet en god del på taket på lekestua og er over halvveis på taket på den andre siden. Deilig å endelig føle at prosjektet nærmer seg slutten. Et par timer til også må toppen legges på, så tenker jeg at presenning kan tas av for godt. De nye planene for lekestua nå er at jeg skal flytte snekkerverkstedet ut dit, slik at jeg kan leie ut leiligheten nede ;) Jeg trenger ikke ca 60 kvm til et snekkerverksted. Noen som gleder seg til å se hvordan det blir?

img_5448.jpg
img_5444.jpg
img_5447.jpg
Ser bra ut ikke sant? Tror dere ikke jeg klarte å hamre på tommelen min isteden for en spiker på slutten da :P hahah er det ikke typisk? Joda så nå har jeg en bankende tommel som har blå negl. Ja det hører vel med og betyr vel bare at man har gjort en ordentlig innsats. Nå er det straks natta her, så god natt til alle når den tiden kommer <3

Del:

Legg igjen en kommentar