Tips til oppussing av bad

Hei og god kveld :)Vi Normenn er noen av de som pusser opp mest og badet er et av de dyreste rommene å pusse opp. Men, trenger det å koste så mye da? Kan man male fliser? Dette er spørsmål jeg ser i interiør grupper på facebook ofte, og svaret er ja. Så for under en tusenlapp, kan du enkelt male flisene på badet. Jeg tenkte derfor at jeg skulle lage et innlegg med mine tips til enkle løsninger som skaper et helt nytt bad uten å legge ned mange hundre tusen kroner :D

IMG_1425.JPG
1. Male fliser
Det enkleste og billigste tipset til deg som ønsker å gi badet et lite løft og en makeover, er å male flisene. Da sparer du masse penger og du kan få et helt nytt bad. Bor du i en leilighet eller hus du vet du ikke kommer til å bo i for alltid, så er dette en enkel måte å friske opp badet på. Jeg malte veggflisene på badet mitt for 2 år siden og de er like fine den dag i dag. Det var lyseblå fliser på veggene og eg syntes ikke det var så lekkert. Jeg bestemte meg derfor for å male det hvitt. Det hvite skapte et helt nytt rom og det virker ennå større. Jeg malte også inne i dusjhjørnet, og har ikke merket noen svakheter her heller. Malingen jeg brukte var Lady supreme finish glanset. Men, jeg har blitt ambefalt at femstjernes gulvmaling er bedre å bruke, siden den er mer slitesterk og tåler skarpe gjenstander.

IMG_2508
IMG_2512
IMG_2513
Se hvordan du kan gjøre det samme  — HER–>

2. Drivvhylle på badet
Lag en søt hylle av en drivvedplanke og kjøp noen fine bokser til å ha vaskemiddelet oppi. Da er de lett tilgjengelige og står i stil til resten av badet :)

IMG_1419.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte — HER –>

3. Pynt opp med interiørmagasiner og gamle kasser
Det er ikke så mye som skal til. Har du en «tom» krok og du ønsker å gjennomføre stilen din, så er det bare noen gamle mandarin kasser med litt pynt som skal til. Mine er malt med kalkmaling for å få en ennå lysere farge og se mer slitt ut. Ikke lenge til jul og mandarinene kommer snart på plass, om de ikke er her allerede da. Mange butikker selger iallfall ut slike kasser ganske billig etter endt sesong. En gylden mulighet til å skaffe seg noen. Jeg har i tillegg pyntet med noen øser, en kasse og noen interiørmagasiner. Dorullene er ikke så pene i seg selv, men de er smarte å ha fremme og burde være tilgjengelig. En kurv fra Søstrene Grene passet perfekt å ha de oppi :)

IMG_1421.JPG
IMG_1420.JPG
IMG_1424.JPG
IMG_1423.JPG
Kult ikke sant? Bryter litt ut og gjør det litt koselig på badet :) Jeg digger det :D

4. Retro såpedispenser av norgesglass
Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg digger norgesglass og synes de er fantastisk fine. Det beste er jo at de kan brukes til så mye, det er bare fantasien som setter grenser. Jeg kom over denne ideen på Pinterest og falt pladask for den. Super kul og røff på en gang. Gjennbruk er rett å slett genialt. For å piffe opp såpedispenseren ennå mer, så la jeg på et lag med kontaktplast i marmor fra Panduro. Nå står den mer i stil til ringen rundt.

IMG_1432.JPG

Oppskrift og fremgangsmåte finner du –HER–>

Håper noen av dere fant noen rimelige og gode tips til oppussing og interiør på badet :D I dag har jeg vært på boligmessa i Skien og fikk møte selveste Sinnasnekkeren. For en hyggelig og koselig fyr, virkelig gøy. Som han sa, når du pusser opp så må du «Bli ferdig!». Så da får jeg sette igang og få ferdig resten av stua, så han slipper å komme hit å kjefte på meg. Neida, det er virkelig ikke så ille, men har vært litt lat med finpussen.
Nyt resten av kvelden, skal få ferdig puffen og gjøre den klar for sitt nye hjem. Vi blogges <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar