Tips til sikringsskap

Hei og god kveld :)

Hvor har dagene denne uka blitt av? Jeg har jobbet overtid to dager og da blir kveldene ganske korte. Men som dere har fått med dere så driver jeg nå med alt mulig av finpuss i stue og gang for å kunne senke skuldrene og nyte tiden inn mot jul. Særlig at det kommer til å skje :P For da finner jeg vel noe annet å kose meg med :D Men i gangen har jeg et stort sikringsskap som ikke er spesielt pent akkurat. Så har noen av dere tips? Kan det males? Har du bilde? Send det gjerne på mail til meg, så jeg kan se. Jeg ønsker å male det i en hvitfarge slik at det står mer i stil med veggen og ikke skriker så mot deg når du kommer inn. Jeg lurer på hva det tenkte med å sette det akkurat der, for alle ser det jo, jeg vet det skal være synlig men hva med inni f.eks boden min :P Jaja får ikke flyttet det, så nå er jeg på jakt etter tips :D Det burde jo se like bra ut som resten.

IMG_0557.JPG
IMG_0558.JPG
IMG_0552.JPG
Det skiller seg litt ut eller? Huff, får håpe noen har hatt det samme problemet og har gode tips :D Ha en fortsatt nydelig onsdagskveld. Jeg skal løpe avgårde på trening.

 

Del:

6 comments

 1. Kanskje lime en speilplate på døra (eller på alle sidene) så ser det ut som du har hengt et speil over kommoden….?

  1. Hei Anette :D Tusen takk for tips :) Tror speil kan være med på å åpne litt opp i den trange gangen :D

 2. Hei,

  Så utruleg mykje fint du lagar. Eit tips til sikringsskapet er å male sjølve skapdøra med magnet- og/eller tavlemaling. Ser du spør etter tips til å gjera det mindre synlig. Eg synes i alle fall at det vart fint med det sikringsskapet eg måla med både magnet- og tavlemaling. Har diverre ikkje bilete av det.

  Venleg helsing
  Inga

  1. Hei Inga :) Tusen hjertelig takk, det var veldig hyggelig å høre :D Ja det er et supert tips og kanskje det som blir penest også vil jeg tro :) Det er sant, det er fint å få det frem om det kan bli brukt på en smart måte og gjøre det til en del av interiøret. Tusen takk for supert tips (Y)

Legg igjen en kommentar