Trekke om puff -ny metode

Hei og god morgen:)

I går fikk jeg endelig jobbet litt videre med toppen på puffen jeg lager :D Dagen startet ganske så hardt med at jeg forsov meg til jobb, hadde en verkende visdomstann og følte meg litt småpjusk. Det ble derfor ikke så mye jobbing etter at jeg kom hjem fra jobb, men jeg satser på å komme lenger i dag :D Dere som har fulgt meg en stund ved at jeg har laget mange puffer og hver gang har jeg tredd knapper ved å tre en tråd inn fra undersiden. For å være ennå mer sikker på at disse trådene ikke skal ryke om man bruker f.eks puffe mye, så har jeg nå prøvd ut å skru skruer ned i stoffet. På denne måten holder det bedre, det blir ingen tråder på undersiden og man slipper at knappene ryker. Knappene kan festet på oversiden etterpå ;)
Resultatet blir nydelig og stoffet legger seg på en utrolig pen måte, og ser nesten litt proft ut :)

img_3998.jpeg
img_4006.jpeg
img_4004.jpeg
img_4005.jpeg

I dag skal jeg feste stoffene på sidene og ta ned reisverket fra loftet. Endelig kan delene settes sammen og jeg gleder meg til å gi denne et nytt hjem hos en kunde :D Nyt resten av dagen, så skal jeg se om jeg rekker å dele noen flere bilder i kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar