Tror de forrige eierene elsket gull looken

Hei og god lørdag :)

I dag starte dagen veldig seint her, jeg tror jeg hadde et underskudd av søvn som måtte fylles på ;) Men nå som høsten virkelig har kommet og det byr på mye innevær, så gjør jo ikke det noe :) Jeg har sittet med skoleoppgaven min siden jeg stod opp og skal nå gjøre meg klar for en liten tur til Kragerø :) Det blir en liten jentekveld med venninnegjengen og det er noe jeg ser frem til etter mange helger hjemme :) I går var min lillebror på besøk for å fikse litt strøm her i huset og jeg må nesten le av alt det stygge de gamle eierene hadde her. De elsket virkelig å ha utelamper i gangen/hallen og alt var fake gull. Er det mulig? Var jo reine danskebåten følelse på badet nede..hahah. Men det er nå fikset, og jeg jobber med å male dører og skifte håndtak på alle dører. Men ting tar tid, så dere skal få se bilder etterhvert. Her kommer iallfall noen bilder av lampe oppgraderingen :D

img_5831.jpg

img_5827.jpg
img_5832.jpg
img_5825.jpg

Nyt resten av helga <3 Beklager dårlig med oppdatering denne uka, men det har flydd avgårde rett å slett :) Noen ganger så får man ikke tid til alt man har på agendaen ;) Men jeg har masse spennende på gang så jeg lover å oppdatere dere så fort jeg har noe å vise frem <3

Del:

Legg igjen en kommentar