Vinneren av ullkuleteppet er kåret :D

Hei :)

Det er egentlig med tungt hjerte jeg velger å gi dette bort siden det var fryktelig mye jobb og dette var et prosjekt jeg jobbet lenge med :) Det var på ganske mange turer rundt om i Norge, noe som har skapt gode minner :) Men når man føler at ting har hatt sin tid hos meg, så er det hyggelig å gi det et nytt liv :D
Den heldige vinneren ble Magnus Strand Nekstad, gratulerer så mye :D Jeg skal sende teppet til dere i løpet av helga :)

thumb_dsc_1031_1024
Denne uka har jeg fått opp lister på soverommet og startet på byggingen av nye nattbord. Men fordi det nesten er mørkt hele døgnet nå så må jeg benytte helgene til å ta bilde, så i morgen og søndag skal det fotograferes. Håper alle har fått en fin start på desember også ønsker jeg dere en nydelig helg <3

Del:

Legg igjen en kommentar