Ullkuleteppe- del 2

Hei :)

Håper alle har hatt en nydelig helg og fått smake litt på sommervarmen :) Jeg har vært på besøk hos familien og fått sett på den nydelige babyen til venninna mi :)
Bilen min har endelig etter 9 uker fått en vask både innvendig og utvendig, noe den virkelig trengte :)

Ullkuleteppe prosjektet går fremover og jeg har nå ca brukt halvparten av kulene jeg kjøpte inn (kanskje litt under). Og jeg har funnet ut at den enkleste metoden er å lage klynger som består av 37 kuler, slik at alle klyngene kan festets sammen underveis. Det er selvfølgelig mulig å lage større klynger, men jeg valgte å lage den sånn middels store for at de skulle være enkle å jobbe med.
Her er noen bilder fra prosessen:

IMG_9608.JPG
IMG_9607.JPG
IMG_9601.JPG
Når jeg startet med prosjektet så valgte jeg å feste en og en kule sammen, slik at man trer tråden gjennom en kule også fester den, osv.
Men jeg har nå kommet frem til at det raskeste er å tre på så mange kuler som du trenger på en runde, også feste de. (har laget med noen bilder av den prosessen under, og skal ta mange flere bilder når selve oppskriften på dette kommer)

IMG_9556.JPG
IMG_9562.JPG
IMG_9594.JPG

Tror dere det blir stilig? Jeg føler meg litt treig med dette prosjektet, men det tar mye lengre tid enn man tenker og det er mye pirk. Jeg er veldig nøye på at minst mulig tråd skal synes og at kulene skal være feste godt fast. Men jeg kommer nærmere målet for hver dag :D Gleder meg såååå til det er ferdig <3

Plankene til ramma på vitrineskapet er nå kappet til, og jeg skal se om jeg får startet litt nå etterpå :) I morgen skal jeg på Maxbo å kjøpe inn plater til sidene og veggen bak, så i løpet av uka så burde mye være gjort :D Og selvfølgelig kommer bilder så fort jeg har noe spennende å vise frem :D Ha en fortsatt fin kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar