Utearbeid i varmen

Hei og god morgen :)

Nyter dere varmen? Jeg synes det er så fantastisk og gøy at man endelig får brukt sommertøyet som har ligget inni skapet til nå :D  Siden jeg mister sola ganske tidlig, noe som er greit fordi da får jeg gjort noe :P hahah, jeg er en person som er ganske glad i å sole meg men blir fort rastløs. Så derfor tar jeg alltid med meg arbeid ut i sola, eller nå trenger det jo ikke være sola for å sitte ute, for denne temperaturen minner jo om syden :D Husker dere jeg startet med byggingen av en benk til gangen/hallen? Den er ikke ferdig altså, men jeg tok med meg arbeidet ut og fikk beiset selve beina og tredd noen knapper. Jeg mangler 6 knapper for å ha nok, så må få bestilt noen nye. Denne gangen valgte jeg å beise i fargen værbitt, og synes den får frem strukturen på en så pen måte :D

thumb_DSC_3602_1024
thumb_DSC_3603_1024
thumb_DSC_3604_1024

thumb_DSC_3605_1024
I dag skal jeg fortsette litt, male nede og bygge litt mer på hylla. I morgen får jeg besøk av familien så da må huset vaskes, ryddes og hagearbeidet må fikses ;) Neida jeg skal nyte været litt og sole meg :D Må nesten det nå om dagen. Nyt helgen og kose dere masse, sommeren er endelig her <3

Del:

Legg igjen en kommentar