Utemøbler blir til :D

Hei :D

I dag har jeg trosset været og jobbet videre med utemøblene mine. Det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær? Tja vet ikke helt det men, litt arbeid fikk jeg unna ;) Så nå er det nesten bare å vente på sol, så jeg får testet ut benken. Planen er som sagt å bygge en til og et bord, så kan jeg variere på hvordan og hvor jeg vil ha de :D

img_5001.jpg
img_5007.jpg
img_5009.jpg
img_5008.jpg
img_5010.jpg
img_5011-1.jpg
Blir den ikke kul? Jeg digger at den er så massiv og enkel ;) Gleder meg til å ta flere bilder i sola og selvfølgelig vise dere hvordan dere kan lage en slik dere også :D Madrass er også et prosjekt her, så det skal jeg fikse. Jeg har masse puter fra den forrige sittegruppa, så skal bli koselig å få tatt de i bruk igjen. Kanskje jeg må sy noen flere? Tja vi får se. Nå skal jeg på trening, så nyt resten av kvelden

 

Del:

Legg igjen en kommentar