Vaskerom – ren lykke

Ja du leste riktig, endelig så skal jeg få meg et eget vaskerom. Det er noe jeg har drømt om og som er genialt. Ikke noe galt med å ha vaskemaskin på badet altså, men det er jo så deilig å ha en plass å ha det. Slippe den vaskemaskin lyden, flere som blir stressa av den? Også blir det jo så sykt mye støv under den vaskemaskinen :P haha dette høres ut som verdens minste problemer. Men på et vaskerom kan man til enhver tid ha ting man trenger for å vaske og rengjøre hus og hjem. Det vil si at det blir bedre plass til å ha ting som hører hjemme på badet og andre ting på et vaskerom. Man kan henge opp klær der, så slipper man å panikklegge sammen, eller jeg mener slenge sammen alle trusene når det ringer på døra. Hahah jeg gjør ikke det altså, men dere skjønner hva jeg mener. Det vil bli et nytt liv, og jeg gleder meg stort. Selvfølgelig har jeg mange planer for dette rommet, og det skal bli superfint og jeg skal bygge mye selv. For et vaskerom skal føles som et fristed man kan ta 5 min avbrekk fra hverdagen. Brette klær, henge opp og sette på ny vask, greit å samle alt på et rom. Og hva gjør man for å finne inspirasjon til smarte og kreative løsninger, jo man tar seg en tur på Pinterest :D

53b6e5d7a24872b7ab4d44572084f961
9a4f00367bbbdae199a09eaf0a66ea34
5fb13956683944a2c03723b0270cbe98
e0fcaa3c2d0cb3bcced1ae66c232fbca

Foto: Pinterest

Noen som gleder seg til å følge med på hvordan det blir? Det vil bli masse tips og selvfølgelig skal jeg ta dere med på alle planene og alt rundt det :D Wee ikke så lenge til jeg faktisk bor i mitt nye hus, det er så sykt det. Det begynner å gå opp for meg litt for hver dag. Pakkingen går det bra med, men jeg vil ikke pakke for mye for da blir det så tomt og upersonlig her :P Men det må det jo bli en gang også, for alt skal jo ut fra leiligheten. 2016 er virkelig året mitt, håper det bare fortsetter som dette <3

Del:

Legg igjen en kommentar