Vaskerommet blir så fint

Hei :D
Nå har 2 vegger på vaskerommet fått litt farge og jeg må ærlig innrømme å si at jeg synes det er litt rart med så mye farge, men det er også ganske kult synes jeg :D Mulig jeg skal finne på noe sprell der nede, for det er vel gøy å ha et litt lekent vaskerom? Man skal jo bli glad når man skal hente klær eller? Altså jobben i seg selv er jo så kjedelig så da er det kjekt å ha noe som muntrer deg litt opp :) På de andre to veggene blir det hvitt og jeg skal male døra og karmene hvite også. De har malt alle dører og karmer i en beige farge her, fin den altså, men jeg merker jeg liker hvitt litt bedre :)

thumb_DSC_3833_1024
thumb_DSC_3834_1024
Som dere ser så prøvde jeg å male vinduskarmen også blå, men jeg synes kanskje det ble litt for mye, så jeg tror den blir hvit igjen :) Jeg har tatt meg en liten miniferie til Kragerø, og tatt meg litt fri fra alle oppussings prosjektene mine :) Deilig med en pust i bakken når sommerværet virkelig har kommet <3

Del:

Legg igjen en kommentar