Vaskerommet er ferdig

Hei og god søndag :)

Det å pusse opp et helt hus tar tid, og det er smart å gjøre ferdig et rom før man går videre til neste. Gjorde jeg det? Nope, en smule gira, og håp om at jeg liksom skulle klare å pusse opp flere rom resulterte i et hus som pusses opp i alle rom. Jeg skal selvfølgelig gjøre alt ferdig og har en plan, men burde kanskje holdt litt igjen når jeg først startet. Men det viktigste er at man lærer av det og tar det med seg videre til nye prosjekter. I lang tid har jeg hatt planer om å fullføre vaskerommet og i går fikk jeg endelig gjort det. Et par besøk på Ikea var alt som skulle til og vaskerommet er ferdig. Det har nå en hylle løsning med benk og klesstativ på veggen. Den geniale løsningen heter Algot og er fra Ikea, så et tips til dere som ønsker å gjøre det samme. Siden dette er et lite rom ønsket jeg å utnytte plassen og lage en praktisk løsning som alle setter pris på på et vaskerom.

Ble der ikke fint? Jeg er så fornøyd og føler en lettelse over at jeg er ferdig med et rom. Så da er det vel bare å fortsette. Jeg er i full gang med å få ferdig trapp og gang ned, så håper jeg rekker å få noen resultater i dag. Bilder kommer selvfølgelig av det så fort jeg har noe å vise frem. Nyt resten av søndagen, her skal pussepair og malingkosten tas frem :D

Del:

Legg igjen en kommentar