Veggdekor av norgesglass og drivved

Hei og god mandagskveld :)

Håper alle har hatt en super start på uka: ) Jeg regner med at mange har vinterferie, og nyter fine dager på fjellet. Fantastisk deilig, siden det nesten er tomt for biler når man skal på jobb og det er en glede å slippe kø. Rett og slett lykke :) Denne uka har jeg faktisk fri fra skolen på torsdag, så i morgen starter jeg på et nytt byggeprosjekt. Og jeg gleder meg som en liten unge :D

Men for noen uker siden pyntet jeg et norgesglass med en blomst og jeg tenkte at jeg skulle lage et enkelt oppheng slik at den kan henges på veggen. Så jeg fant frem en sykkelklemme og en drivvedplanke :)

IMG_7244.JPG
Hvordan du kan pynte norgesglasset ser du her –>

Det du trenger:
1. Et norgesglass
2. En slangeklemme (83-102 mm – kjøpes på Biltema)
3. Drill, metallborr, drivvedplanke, skrue, skrutrekker

Slik gjør du:
1. Borr hull i slangeklemma (på andre siden av der man strammer inn – se bilder under)

IMG_7217.JPG
IMG_7218.JPG
IMG_7221.JPG
2. Fest slangeklemma til planka

IMG_7226.JPG
3. Putt glasset nede slangeklemma og stram til. Fest planka på veggen ved å skru 1 skrue på hver side av planka ( jeg har ikke festa min ennå, siden jeg ikke har bestemt hvor jeg vil ha den)

IMG_7227.JPG

IMG_7232.JPG
IMG_7240.JPG
IMG_7243.JPG
IMG_7245.JPG
Ble det ikke stilig? Og det kule er at man kan henge flere glass på en planke bortover og pynte med hva du vil. Trenger du f. eks. noe til å ha sminkekoster oppi på badet, eller bare en blomsterpotte på veggen, så er dette genialt. Og jeg liker veldig at strukturen på planka står i stil med glasset. Utrolig kult, enkelt og stilig :)

Nå skal jeg sette meg ned og ta de siste målene og forberede meg på planke-shopping i morgen. Ååå det blir så gøy. Og jeg merker at jeg virkelig savner å kappe med saga mi, så må nok ta den frem og starte på noen flere prosjekter. God natt alle sammen, vi blogges ;)

Følg meg gjerne på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar