Verktøytavle er genialt

Hei og god morgen :)
En liten oppdatering på prosjektet i boden skal dere få, mulig dere er litt lei nå, men nå er jeg endelig ferdig :D Det ferdige resultatet kommer det bilder av seinere i dag eller morgen, så gled dere. Det er virkelig ikke det samme rommet, sykt hvor mye litt organisering og maling kan gjøre :D

Jeg har i lang tid irritert meg over den flettede rottingkurven jeg valgte å samle alt av verktøy oppi, ikke nok med at den ikke er stor nok, jeg river jo med meg alt og finner aldri det jeg skal ha. Haha regner med det er mange som kjenner seg igjen dette problemet. Planen med boden fra starten av var at det skulle være oppbevaringsplass og et walk in closet, men det har vel med tiden blitt en bod med rot. For jeg har liksom bare stappet inn mer og mer, og det førte jo til at jeg aldri fant noe, og skal ma ha det som er innerst, så må man jo rive ned og ommøblere på hele rommet. Altså pga planene så hang jeg opp et speil over skoskapet, men siden jeg nå fant ut at dette seilet på en måte tar opp smart plass og ikke er så mye i bruk, så fjernet jeg det. Og her kan dere se resultatet av det, wow jeg er så happy <3 Sjekk den veggen da, passer jo inn og skaper en røff look i rommet. Alt til tavla og tavla er kjøpt på Jula, om noen lurte på det ;)

fullsizerender-2.jpeg
img_3469.jpeg
fullsizerender-2.jpeg
fullsizerender-2.jpeg
Ble det ikke stilig? Her kan man henge det man trenger mest og det er fantastisk praktisk. Har drømt om denne veggen i flere år jeg, men siden det ikke er så mange rom på loftet så har jeg satt det litt på vent helt til jeg kom på denne idéen. Så tips til alle dere som er lei av at verktøy forsvinner og at det ikke er på sin plass når man trenger det. Alle har verktøy og andre ting det er kjekt å ha styr på ;) Wee det er bare å glede dere til det ferdige resultatet av dette rommet, for det er sååå stilig <3
Ha en nydelig onsdag :)

Del:

Legg igjen en kommentar