Vinduskarmer må ikke alltid være hvite

Hei og god torsdag :)

Nå har snøen begynt å legge seg på utsiden og jeg synes det er litt rart at det faktisk snart er vinter ute. Eller det merkes godt når man går ut, men jeg synes uansett det har gått så fort siden sommeren og merker at jeg ikke er helt klar for juleshopping og alt det der helt ennå. Men litt snø vil lyse opp de mørke kveldene så det er jo et pluss. På mandag hadde jeg fri fra jobben og fikk endelig tatt meg tid til å bytte foringer rundt det ene vinduet på kjøkkenet. Tenkte det var greit å fikse det før det ble ordentlig kaldt ute og det er jo greit at noe ser ferdig ut der inne :P For kjøkkenet er liksom et litt sånn oppussings rom kan man si, huff en dag blir det vel ferdig. Men da bestemte jeg meg for å kjøre listefritt, fordi karmen uansett ikke er bredere enn 5 cm, også ser det råstilig ut. Og siden jeg ønsket at vinduskarm og vegg skulle henge sammen så måtte jeg også male karmen i samme farge som veggen. Og jeg må virkelig si at det ble sykt kult, og karmen ser nå ut som en del av veggen. Så mitt tips til alle der ute, lister må ikke alltid være hvite :D

img_6124.jpg
img_6127.jpg
img_6113.jpg
img_6112.jpg
img_6129.jpg img_6132.jpg
Ble det ikke fint? Jeg er ikke helt ferdig med siste runde med maling ennå, men man kan godt se hvordan det vil bli :) Nå gleder jeg meg til å få gips rundt det andre vinduet slik at jeg kan gjøre det samme der :) Og jeg skal selvfølgelig ta noen ordentlige bilder i lyset til helga, så dere får se hvordan det ser ut i dagslys :D  Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar