Vinner av Giveaway – Bilderammer

//sponset

Hei :D Endelig vinneren av giveawayen jeg har hatt i samarbeid med BGA Fotobutikk er Merete Bringeland Hansen.
Gratulerer så mye :D Tusen takk til alle som ble med og jeg lover at det vil komme flere konkurranser :D Om du vil gi bort rammene med bildene til noen eller gi dem til deg selv, det er det selvfølgelig du selv som bestemmer. Send meg en mail (post@mittlilleprosjekt.com) med adressen din, så skal jeg sende videre også kan du ha direkte kontakt med BGA Fotobutikken ;)
Gratulerer så mye igjen, håper disse blir like fine hos deg som hos meg <3 Den ene min har nå blitt med meg å jobbe, så det er et tips om man vil pynte litt der også :D Legger video på Facebook av trekningen :)

IMG_2759.JPG

IMG_2417.JPG
IMG_2425.JPG
IMG_2421.JPG
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar