Vinner av giveawayen

Hei :)
Håper alle har hatt en strålende helg :D I dag kåret jeg en vinner av giveawayen jeg har hatt på Facebook siden min og Instagram, og den heldige vinneren ble @millle91 på Instagram :D Gratulerer så mye :D Jeg skrev opp alle navnene og tok med en bolle med lapper når jeg skulle på tur i dag. Sønnen til ei venninne av meg fikk trekke og synes det var litt stas tror jeg :) Videoen kan du se på Instagram – mittlilleprosjket. Jeg vil bare takke alle sammen som ble med, helt rørt av at så mange ønsket å bli med. Jeg skulle jo ønske jeg kunne ha gitt putetrekk til dere alle sammen som takk <3 Men jeg lover flere giveaways etterhvert, så følg med ;)
Gratulerer så mye igjen @mille91, gleder meg til å sende avgårde en pakke til deg i morgen :D

giveaway_okt
IMG_2021.JPG
Nyt resten av søndagskvelden :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar