Vitrineskap del 2

Hello :)

Endelig begynner skapet å ligne på et vitrineskap :D Vinduene har kommet på plass og jeg er superfornøyd med resultatet. De siste plankene på selve ramma har jeg også skrudd fast, så nå mangler topplate, hyller og side plater. Så da blir det en liten tur til Maxbo etter jobb i  morgen da :) Jeg har også kjøpt inn noen knotter som skal festes på dørene :)
Her kan dere se hvordan det ser ut nå :)

IMG_9649.JPG
IMG_9651.JPG
IMG_9648.JPG
IMG_9644.JPG
thumb_DSC_0513_1024
thumb_DSC_0514_1024
Hva synes du? Jeg tror det kommer til å bli så fint, og gleder meg så til å vise dere mer bilder av prosessen :) Og i morgen skal jeg se om jeg rekker å gi det et strøk maling også :)

Nå skal jeg skrive litt notater fra dagens jobbing slik at jeg har ting klart til jeg skal skrive oppskrift og fremgangsmåte :) God natt <3

Del:

2 comments

  1. wow! Er så imponert over hva du får til!!

    1. ÅÅÅÅ tusen takk Inger-Helen :) Fantastisk hyggelig å høre :D

Legg igjen en kommentar