Vitrineskap del 3

Hei og hopp :)

Endelig begynner vitrineskapet å ta form :D Jeg er så stolt og glad over arbeidet jeg har gjort :) Jeg har nå bestemt meg for å sette inn 2 vinduer til slik at det blir 4. Tror skapet da blir perfekt også får jeg plass til en supersøt liten skuff nederst. Men smarte meg klarte bare å kjøpe hengsler til en dør, haha så da må jeg til Maxbo i morgen også da. Blir 4 eller 5 dagen på rad, juhuuu. Men her er resultatet så langt, vegger og knotter på dørene er nå på plass :D

IMG_9694.JPG
IMG_9695.JPG
IMG_9701.JPG
IMG_9696.JPG
IMG_9687.JPG
IMG_9697.JPG
IMG_9700.JPG
Hva synes dere? Jeg har også tenkt til å prøve å lage loooken på resten av skapet litt sånn som vinduene, det kalles krakelere. Så nå må jeg google litt rundt for å finne ut hvordan man kan gjøre det eklest. Noen som har prøvd? :D
Lik gjerne innlegget om du synes skapet blir fint :D ÅÅÅ jeg gleder meg så til å vise det frem når det er helt ferdig :) Ha en fortsatt nydelig kveld, jeg må få opp litt støv her og rydde litt for i morgen skal jeg ha grillfest :)

Del:

Legg igjen en kommentar