Vitrineskapet er snart ferdig :D

Hei og god kveld :)

Håper alle har hatt en nydelig helg og hatt like nydelig vær som meg :D I dag har jeg bare hatt en lat dag og ligget å solt meg, fantastisk deilig. Kan ikke huske sist jeg har hatt en slik søndag, haha så da synes jeg at jeg fortjente det i dag :) Men jeg har kommet både lengre med ullkuleteppet (mulig det kommer en update der i morgen ;) ) og vitrineskapet er snart ferdig :D Når jeg ser på resultatet nå, så er jeg både stolt, kry og utrolig fornøyd over hva jeg har fått til og hvordan det kommer til å bli :D Håper dere liker det <3

IMG_9717.JPG
IMG_9714.JPG
IMG_9715.JPG
IMG_9707.JPG
Hva synes dere? Åååå jeg digger det :D og i morgen skal jeg få inn de siste hyllene og prøve å få laget skuffen nede. Wow dette er virkelig et pirke prosjekt, og jeg har funnet ut at godt verktøy, tålmodighet og nøyaktig måling har vært nøkkelen for at resultatet ser ut som det gjør :D

Nå skal jeg jobbe litt mer med ullkuleteppet før jeg skal hoppe i seng :) Ny uke og nye muligheter. Gled dere for neste uke skal jeg røpe mitt store prosjekt for sommeren. I år var egentlig planen å bare slappe av og nye ferien, men så har jeg bestemt meg for å starte på et ganske så stort prosjekt :) Ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi <3

Del:

Legg igjen en kommentar