DIY: Bordlampe – tema April

Hei og god skjærtorsdag :)

Wow for et fantastisk nydelig vær vi har :D Håper alle har kommet seg dit de skal oppholde seg  i påsken og koser seg masse med familien. Jeg har kommet meg til Kragerø og startet dagen med å gå en mil på ski, og det var rett og slett helt nydelig i dette været :)

Som dere sikkert husker så laget jeg en bordlampe av Norgesglass for en stund siden.
Og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips for april :) Temaet for april er selvfølgelig påske. Så da pyntet jeg opp med noen søte egg, litt fjær, pyntegress og greiner.

IMG_8335.JPG

IMG_8337.JPG

Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. Bjørkegreiner, pyntegress, isoporegg, fjær, tapelim, saks og tråd (som er ganske tynn)

Slik gjør du :
1. Legg litt greiner og pyntegrass i bunn av glasset

IMG_8327.JPG

IMG_8328.JPG

2. Lag noen søte fargerike mini egg (lages av isoporkuler og tråd) og legg de oppi.
Her er en liten forklaring på hvordan du kan lage eggene.

Det du trenger er:
1. Tameplim, saks, isopor egg (3,5 cm), tråd

IMG_8313.JPG
IMG_8337.JPG

Ble det ikke koselig? Veldig gøy å ha en lampe man kan endre tema oppi og pynte akkurat som man selv vil. Genialt! Digger norgesglass, de kan brukes til alt :D .

Trykk gjerne liker på innlegge, slik at jeg vet om dere ønsker flere tips ;)
Jeg er ferdig med ennå et lite byggeprosjekt, så det kommer snart bilder og oppskrift her på bloggen :D Gled dere! Men først skal jeg hjelpe pappa med å skru opp noen stoler, mamma er bortreist i påska, og pappa har planer om å overaske med å oppgradere spisestuekronen litt :) GØY GØY :D
Ha en fortsatt nydelig dag, vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar