DIY: Bordlampe – tema Juli

Hei :)

Da var det endelig juli og sommervarmen har kommet for fullt :D Nå er det bare å krysse fingrene for at været holder seg lenge, jeg har ikke ferie før om en og en halv uke og da ønsker jeg meg strålende sol fra morgen til kveld :) Det er jo lov til å håpe.

Dere husker sikkert at jeg laget en bordlampe av Norgesglass i januar, og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned. Så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips for juli også :) Temaet for juli er sommer og strandliv så jeg tok meg en tur ned på Skallevoldstranda og plukket med meg litt sand, skjell og steiner :)

FullSizeRender (3)

Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. Sand, skjell, pinner, steiner

Her er det bare å legge sand i bunn og pynte med det man selv ønsker å ha oppi glasset :)

thumb_DSC_0727_1024

thumb_DSC_0729_1024
thumb_DSC_0731_1024
thumb_DSC_0733_1024
thumb_DSC_0737_1024
Søtt ikke sant? Jeg synes det var så koselig med alle de små skjellene, også fant jeg litt krabbeklør-rester som jeg tok med meg :) Hyggelig å få inn litt strandstemning i gangen, det gjør at jeg bare gleder meg enda mer til ferie :)

Og for dere som følger meg på Instagram, så kommer det nye bilder av et innredet vitrineskap straks :) Jeg har endelig fått malt det siste strøket, fylt alle sprekker med akrylmasse og satt på plass hyller og skuffer. Planleggingen av stueprosjektet er igang og om alt går etter planen så kommer det et innlegg om det i morgen. Nå har jeg endelig fått kjøpt meg ny mac også, siden den jeg har lever på reservetid :/ Så jeg gleder meg til å få blogget fra en maskin som gjør som jeg vil :D

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

2 comments

  1. Originalt og morsomt. Ha en videre fin uke :)

    1. Tusen takk Sverre :) En fin uke til deg også :)

Legg igjen en kommentar