DIY: Bordlampe – tema Mai

Hei og god kveld :)

For en fantastisk deilig 1. mai vi har hatt i dag , strålende sol fra nesten helt skyfri himmel. Så nå er det bare å krysse fingrene for at det holder seg slik i hele helga :D Jeg trenger litt fint vær for å spraymale den store stålampa mi.

Men som dere sikkert husker så laget jeg en bordlampe av Norgesglass for en stund siden.
Og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips for mai :) Temaet for mai er vår og Norge. Så da pyntet jeg opp med litt gress, og et norsk flagg :)

IMG_9092.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. Litt gress/mose og et flagg gjerne med pinne på.

Også er det bare på legge gresset ned i glasset og sette oppi flagget.

IMG_9093.JPG


IMG_9092.JPG
Ble det ikke koselig? Veldig gøy å ha en lampe man kan endre tema oppi og pynte akkurat som man selv vil. Genialt! Digger norgesglass, de kan brukes til alt :D

Nå skal jeg se en serie før jeg tar kvelden :) I morgen venter en lang dag med drivved jakt og lekser :) Nyt resten av kvelden <3

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar