DIY: Bordlampe – tema Oktober

Hei, håper alle har hatt en fin lørdag :)

Høsten er vakker ikke sant? Jeg synes alle de fine fargene på trærne er fantastiske på denne tiden av året, så jeg tok meg en tur ut å fant litt pynt. Noen lønneblader og litt kastanjer har nå flyttet opp i norgesglasslampa mi :) Jeg synes nesten dette er det fineste temaet til nå. Er du ikke enig? Temaet for oktober er selvfølgelig høst, så da passer det jo perfekt å ta med høsten inn :D <3

IMG_1317.JPG
IMG_1296.JPG
Utrolig stilige kastanjer som ikke var helt modne, noen var hvite og de andre har mye struktur i det brune. Lekre :D

Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. Litt blader og noen kastanjer i forskjellige størrelser.

IMG_1293.JPG

IMG_1295.JPG
IMG_1331.JPG
IMG_1327.JPG

Ble det ikke stilig? Norgesglasset er jo så vakre i seg selv, og det å fremheve de med nydelige rød og bruntoner skapte en koselig pynt. Også går jo endel av fargene igjen i loppis kommoden min som den står på. Så om du ønsker å pynte litt med høsten, ta deg en tur ut i naturen i helga også kan du nyte pynten på kveldene mens du tenner lys.

Nå skal jeg komme meg avgårde, jeg skal på besøk til venninne nr. 2 i dag :D Urolig hyggelig å være hjemme hos familien min en tur igjen, og da blir det selvfølgelig et hektisk skjema. I morgen når jeg kommer hjem skal jeg bygge videre på ennå en puff, den skal flytte inn hos en kollega av meg til uka. Så følg med, mine batterier er fullladet og jeg har masse spennende prosjekter på gang :D Nyt kvelden <3

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar