12 temaer – norgesglass bordlampe

Hei og hopp :)

Det er virkelig gøy å se tilbake på alle temaene jeg har hatt gjennom 2015. Jeg håper virkelig mange har fått mye inspirasjon ut av dette prosjektet. Gøy og spennende har det vært. Jeg har spurt mange folk om tips endel ganger jeg har stått fast og vært ganske så frustrert til tider, men det må til. Det er ikke hver mnd her til lands som er like lett å dekorere i et glass. Men jeg kan jo ikke si annet en at jeg er superfornøyd og håper at dere også er det :D Bilder legger jeg med her som en sammenheng, så kan dere selv se hva som skal til for å gjenskape natur med hjem <3

 

IMG_6610.JPG
Januar

 

IMG_6904
Februar

 

IMG_7570
Mars

 

IMG_8337
April

 

IMG_9092
Mai

 

IMG_9417
Juni

 

FullSizeRender-3
Juli

 

IMG_0489
August

 

IMG_0913
September

 

IMG_1317 (1)
Oktober

 

IMG_1913 (1)
November

 

IMG_2577
Desember

Stilig ikke sant? Gøy å bli inspirert av naturen og pynte litt. Jeg vet ikke om jeg kommer til å skjøre samme tema i 2016, men jeg kommer til å bytte tema i glasset noen ganger så da kan jeg dele bilde :D

Her kan du se hvordan du kan lage en slik lampe :D
Ha en fortsatt nydelig jul og kos dere masse <3

Del:

Legg igjen en kommentar