3. desember – Liten drivved kjelke

 

Hei:)

Da var det tid for åpne luke 3 i inspirasjons kalenderen min :D Dette er en idé og et prosjekt jeg laget i fjor, men siden jeg har fått mange nye lesere siden den tiden så tenkte jeg å vise den frem igjen. Dere som kjenner meg vet jo hvor glad jeg er i drivved, som i og for seg er et gjenbruksprosjekt, så da fant jeg frem noen lekre pinner og lage en supersøt kjelke hvor noen nisser nå sitter på :D

IMG_2593.JPG
IMG_5270.JPG
Se så søt den ble, også pyntet jeg med litt kongler og snø.

Det du trenger:
Drivvedpinner // Håndsag // Blyant og tommestokk //Limpistol og lim // Hempetau

Mål: 
Lengde: 40 cm
Bredde: 18 cm
Høyde: 10 cm

Slik gjør du :
1. Finn 2 pinner med har samme tykkelse og en bue som er ganske lik. Disse skal brukes som skinnene på kjelken.

IMG_5235.JPG

2. Sag til 4 pinnebiter på 5 cm (viktig at disse ikke er breiere en pinnene du skal bruke som skinner)

IMG_5239.JPG

3. Lim på en av bitene 5 cm fra enden av pinnen (den rette enden) og lim en på 20 cm fra enden. (se bilder under)
Gjør det samme med den andre pinnen.

IMG_5242.JPG

IMG_5240.JPG

IMG_5244.JPG

4. Sag til 2 tynne små pinner på 15 cm, lim de på øverst på innsiden av de 4 små pinnene du har limt på.

IMG_5248.JPG

IMG_5250.JPG

5. Sag til 9 pinner på 27 cm, gjerne i forskjellige størrelser og farger. Lim pinnene på toppen.

IMG_5252.JPG

IMG_5254.JPG

IMG_5257.JPG

IMG_5258.JPG

6. Også fester du litt hempetau på enden av pinnene, slik at det blir en løkke.

IMG_5260.JPG

IMG_5264.JPG

IMG_5269.JPG

IMG_5265.JPG

IMG_5267.JPG
IMG_5268.JPG
E
r den ikke bare fantastisk søt? Jeg digger den og den står nå å skinner i stua :D Så om du har planer om litt juleverksted i helga eller bare er super gira på å starte på et prosjekt, så kan dette være noe for deg :D

Jeg skal faktisk ha langhelg fra jobben og tiden skal brukes til å få unna masse spennende ;) Jeg merker jeg bobler over at inspirasjon om dagen og har så mye jeg har lyst til å skrive om ;) Og bli med på giveawayen jeg har gående her inne.
Nyt kvelden, jeg skal prøve å få unna litt jobbing før det er kvelden.

 

 

Del:

Legg igjen en kommentar