6. desember – Telysholder m/kanel

Hei, og god morgen :D
2. søndag i advent allerede, og det nærmer seg jul med stormskritt. Søndag er den store tur og inne dagen hvor mange ofte bruker mye tid med familien og venner. Siden snøen dessverre lar vente på seg og ikke skaper den julestemningen vi virkelig ønsker. Så tenkte jeg at luke 6 i julekalenderen kunne bidra til dette :D Perfekt aktivitet å gjøre med barna også kan det tas frem som bordpynt etterpå. Mange har sikkert ikke kanelstenger liggende hjemme, men husk det er mange butikker som har søndagsåpent i morgen :) Jeg håper iallfall dette vil skape julestemning i noen hjem <3

IMG_2653.JPG

IMG_4481.JPG

Se så stilig den er også dufter jo bare helt himmelsk :)

Det du trenger er:
En telysholder i glass //Hel kanel (finnes på de fleste dagligvarehandlene) //Blondebånd eller hampetau // Lim og limpistol

Slik gjør du:
1. Lim kanelen fast på  glasset

IMG_4464.JPG

IMG_4466.JPG

IMG_4467.JPG

IMG_4471.JPG

IMG_4475-0.JPG

IMG_4476.JPG

IMG_4477.JPG
2. Pynt opp med hyssing, tau eller annen pynt du ønsker.

IMG_4480.JPG

IMG_4482.JPG

IMG_4483.JPG

IMG_4485.JPG
Ta i bruk selv eller gi bort i gave :) Hva synes du? Jeg synes lyset ble så fantastisk fint:)
Et lite og kreativt prosjekt som skaper god lukt og et koselig utrykk. Håper dere likte tipset og at dere blir inspirert av julekalenderen min, det er jo derfor jeg kjører den :D

Nå skal jeg hjelpe foreldrene mine litt her hjemme, før det blir litt venninne besøk og jogging med verdens beste hund, Truls :D Og seinere kommer bilder av gjesterommet, jeg rakk det ikke i går ;) Men jeg lurer på om jeg skal pusse opp boden som neste prosjekt..hahah. Jaja liker man å pusse opp så gjør man det :P Nyt dagen <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar