Arbeidsbenk på vaskerommet

Hei :)

Håper alle har hatt en fin helg så langt :D Endelig tittet solen frem her og det er deilig på en søndag. Jeg har hatt tidenes roligste helg siden jeg var så uheldig å tråkke på en spiker på torsdag. Hælen er fortsatt vond så blir nok en rolig dag i dag også :) Men men det er vel slikt som hører med til oppussingen? :P Men tidligere denne uka fikk jeg endelig fikset det siste på vaskerommet nede. Jeg har i lang tid hatt lyst på en arbeidsbenk og et ryddig hyllesystem, og selvfølgelig har Ikea en løsning på det. Rett å slett genialt. Jeg klarte selvfølgelig å glemme et hyllefeste, så en hylle til skal komme opp på den ene siden :)


Ble det ikke bra? Serien heter Algot og er fra Ikea :) Skal ta noen bedre bilder i lyset en annen dag, måtte bare vise frem:D

Nyt resten av helga <3

Del:

Legg igjen en kommentar