Benken til hallen har fått noen knapper

Hei og god morgen :D
I går fikk jeg tatt med meg litt arbeid ut i sola og da fikk toppen på benken jeg lager noen knapper på seg :) Jeg mangler fortsatt 6 knapper, og gleder meg til jeg får alle på plass. Jeg har selvfølgelig glemt å bestille knapper fra Ebay, så det skal jeg gjøre nå :) Hylla til stua begynner også å ta form, og her mangler jeg litt planker så jeg skal strak ta turen på Maxbo :D Håper jeg rekker å beise, pusse og sparkle den i dag :D Legger med noen bilder av puffen jeg.

thumb_DSC_3631_1024
thumb_DSC_3633_1024
thumb_DSC_3627_1024 thumb_DSC_3625_1024
thumb_DSC_3630_1024

thumb_DSC_3629_1024
Blir den ikke lekker? Elsker det grove treverket mot stoffet :D Nyt den fine lørdagen <3

Del:

4 comments

  1. Hei!
    Hva har du gjort for å få helt like knapper som stoffet?
    Flott benk!

    1. Hei Marianne :) Jeg har kjøpt et kit fra Ebay med knapper, også har jeg brukt samme stoff som puffen og laget egne knapper :) Veldig enkelt og mye billigere enn å dra til en stoffbutikk :) Tusen takk :)

  2. Har du link til det kitet du har kjøpt på ebay??

Legg igjen en kommentar