Bygg en puff – guide

Hei :) Har alle hatt en fin torsdag? Denne uka har virkelig rast avsted og vist seg å være den travleste uka jeg har hatt på lenge. Med både et hektisk skjema på jobb, salg av bolig, kjøp av bolig, pakking, rydding, vasking og privatvisninger så flyr tiden ;) Men, til uka etter at ting forhåpentligvis har roet seg litt så skal jeg igjen gå tilbake til det som inspirerer meg, nemlig bygging. Hva som skal bygges det vet jeg ikke helt ennå, men jeg har et par bestillinger på møbler jeg tenkte jeg skulle få startet på. Jeg har lenge hatt planer om å bygge en ny puff når jeg får meg et hus, men har ennå ikke bestemt meg for hvordan jeg ønsker at den skal se ut. En puff enten med hylle under eller med rom oppi er genialt til alt man trenger av oppbevaring og tar unna ekstra puter og pledd. Så om du er ute etter et nytt prosjekt å gå løs på, så kan noen av disse oppskriftene kanskje være noe for deg? Jeg har satt sammen en liten guide av de jeg har laget, så kan dere se forskjellige variantene. Møbeldesign er virkelig noe som inspirerer meg og jeg synes det er spennende å jobbe med designet, utseendet og hvordan møblet kan være mest mulig praktisk.

IMG_1616
1. DIY: PUFF MED OPPBEVARING – DEL 2

Denne puffen er både praktisk til oppbevaring og har ekstra sitteplasse om du får besøk. Lekker å ha i stuen eller på soverommet.

Oppskrift og fremgangsmåte finner du -HER->

thumb_DSC_1403_1024
2. DIY: PUFF VOL. 2

Denne puffen er utrolig lekker og passer perfekt i en krok i gangen eller i stuen. Du kan ha et teppe hengende over og noen blader liggende under. Det kuleste med denne er de røffe plankene mot den luftige hylla under.

Oppskrift og fremgangsmåte finner du -HER->
IMG_4377
3. DIY: SITTEPUFF M/OPPBEVARING

Dette var den første puffen jeg lagde med oppbevaring og den fungerer godt som en sittepuff i lesekroken i stua og jeg har plass til alt av stoffrester oppi den. Jeg elsker rett å slett møbler som kan være praktiske møbler, samtidig som de er fine å se på.

Oppskrift og fremgangsmåte -HER->

thumb_DSC_1611_1024
5. DIY: SITTEBENK

Denne kan både brukes som en benk/puff og et røft stoff kan gjøre den til et lekkert møbel. Ved å bygge en kasse og jukses til høyden, så virker puffen kraftig og røff. Stilig å ha fremme i huset :)

Oppskrift og fremgangsmåte finner du -HER->

Var dette inspirerende? Jeg tenkte kanskje det kunne hjelpe dere som har lyst til å prøve dere, for det er ikke så vanskelig som det kan virke :) Det er viktig å huske at øvelse gjør mester og at alle gjør feil, så kapper du feil en gang, da har du lært at det er bedre å måle 4 ganger for å være på den sikre siden. Mestringsfølelsen som man får etter å ha designet et slikt møbel er så fantastisk at det ikke kan beskrives. I mitt tilfelle får jeg bare lyst til å bygge mer og mer, og jeg jobber hele tiden med å utfordre meg selv til å bli en bedre snekker og designer. Nå gleder jeg meg til jeg kan begynne å skrive ned hva som skal fikses i huset først osv, for det skal bli mye diy, makoverprosjekter og masse bygging :D Ha en fortsatt strålende kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar